Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ömer (r.a.) Görmek

Rüyada Ömer (r.a.) Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ömer (r.a.) :
Bu kelimenin yorumu için "Al-i Nebi ve Ashâb-ı Kiram" kelimesine bakınız.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Ömer (r.a.) :
Ibn-i Sirin demiştir ki: Rüyada Hz. Ömer Efendimizi görmek güzel yüze, uzun ömre, doğru söze, hayır işlemeye ve batıldan kaçmaya delalet eder. Onu güler yüzlü, neş'eli görmek sevinmeye işarettir. Kızgın ve üzgün görmek; musibet habercisidir. Fakir düşmek ve azl edilmektir.
Hz. Ömer Efendimiz'den iyi bir şey almak; ni'met ve refah, makam, sıhhat ve selametle yorumlanır. Kötü bir şey verdiğini görmek; elbette iyi değildir. Darlık ve gü-nahla tabir edilir. Onunla konuşmak; adalete mazhar olmaktır.
İhya Rüya Tabirleri
Ömer (r.a.) :
  • Halife Hazret-i Ömer'i (r.a.) görmek uzun ömre, hakkı ve gerçeği çekinmeden söylemeye ve onu cesaretle savunmaya, iş ve gayretin makbul olmasına, umreye gitmeye, adaletle iş görmeye, hak ve batılın arasını ayırmaya, bolluk ve berekete, düzenin adil ve ahenkli olmasına,
  • Onun elbisesini giymek yolunu izlemeye yahut şehadete, Onunlu el sıkışmak himeyeye, anlayış ve ferasete, dünyada genişliğe ve takvaya,
  • Bir yöneticinin onu görmesi ülkeler fethetmeye, adalet ve dosdoğru istikamet tuturmaya, yönetimde otorite ve halka merhamet ölçüsünü iyi kurmaya delalet eder.
  • ---
    Ömer (r.a.) rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

    Bakınız:
    Emsile sıradaki tabirler
    Emsile Rüya Tabirleri

    Tabir Arama Motoru

    Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.