Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Aktör Ve Aktris Görmek

Rüyada Aktör Ve Aktris Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Aktör Ve Aktris :
Rüyada aktör/aktris görmek, mutluluk arayışınıza işarettir. Belirli bir ünlüye duyduğunuz beğeni, o kişiye ait fiziksel ya da kişisel özelliğe öykünmenize yol açıyor olabilir. Bu aktör/aktrisle ilgili ne tür özelliklerin size çağrışım yaptığına bakın. Bu özellikler ya sizde vardır ya da var olmasını istiyorsunuz. Her iki durumda da kendinizle yüzleşin. Bu rüya o ünlünün adıyla ilgili bir mecaz anlamına da gelebilir. Örneğin, Barış Manço’yu görmek, hayatınızda ihtiyaç duyduğunuz huzura işaret edebilir.
Bir aktör olduğunu görmek, özverili çalışmanız sonunda hak ettiğiniz ödülü alacağınıza işarettir. Bu rüya aynı zamanda, tanınmak ve bilinmek için duyduğunuz güçlü arzuyla da yorumlanır. Alternatif olarak, gerçek hayatınızda oynadığınız baba, çocuk, eleman vb rolle ilgili de olabilir bu rüya. Belki de bir oyun içindesiniz.
Aktör/aktrisi rüyalarının tabirinde, bu kişilerin oynadıkları rollere bakılır. Onları kişisel olarak tanımasanız da, onları nasıl algıladığınız, ya da ortaya koydukları karakter özelliklerini kendinizle ilişkilendirebilirsiniz.
Ayrıca Bkz. Ünlü.

---
Aktör Ve Aktris rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.