Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Üzengi Görmek

Rüyada Üzengi Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Üzengi :
Rüyada üzengi görülmesi hizmetçiye yorumlanır, kimsenin rüyasında eğerden ayrı olarak üzengi görmesi; o kişinin evladı olacağına, kişinin rüyasında eğere asılı olarak üzengi görmesi o kimsenin bütün işlerini bırakabileceği güvenilir bir evladının olacağına delalet eder. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda üzenginizin nakışlı olduğunu görmeniz; çocuğunuzun kibirli ve kendini beğenmiş birisi olacağına yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Üzengi :
Rüyada üzengiyi eğerden ayrı olarak görmek; evlada, eğere asılı olarak görmek ise; işleri düzgün, hainlikten uzak güvenilir bir oğula işarettir.
Kirmani bu rüya hakkında şunları söylüyor: Üzengisinin nakışlı oymalı ve yaldızlı olduğunu görenin evladı kibirli olur. Dökmeden ve bakırdan üzengi; anlayışı kıt, faydası az fakat, cesur bir evladı ifade eder.
Üzengiyi, hademe ile de yorumlanır. Bir rivayete göre, şeref ve mertebedir. Kolan'ın tabiri de üzengi gibidir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Üzengi :
Rüyada egersiz tek başına görülen üzengi erkek bir çocuktur. Eğer ile beraber görülen üzengi, işinde kendisine itimat olunan bir çocuktur. Üzenginin demirden olması rüya sahibinin kuvetine işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Üzengi :
Erkek çocuğa, kıymetli mala ve şerefli bir göreve, güzel cariyeye, Dimir üzüngi kişinin güç ve kuvvetine, bakır üzengi yumuşaklık ve zayflığa, altın süslemeli gümüş üzengi huriye, Eyerle birlikte görülen üzengi itimat edilir çocuğa delalet eder.

---
Üzengi rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.