Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Kahve Görmek

Rüyada Kahve Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Kahve :
Rüyada kahve içildiğinin görülmesi; bir gezi yapılacağı ile yorumlanır. Genç bir erkeğin rüyasında kahve içtiğini görmesi; o gencin yabancı bir memlekete yerleşeceğine yorumlanır. Genç bir kızın rüyasında kahve içtiğini görmesi; o kızın evleneceğine, bir kadının rüyasında kahve içtiğini görmesi; o kadının dedikoducu ve fitneci birisi ile arkadaş olacağına, yaşlı bir erkeğin rüyasında kahve içtiğini görmesi; o yaşlı erkeğin geçimsiz birisi olduğuna işaret şeklinde yorumlanır. İbn-i Sîrîn'in yorumuna göre: Rüyada kahve içildiğinin görülmesi rahatlıkla tabir olunur. Bir kimsenin rüyasında sade bir kahve içtiğini görmesi; o kimsenin hasta olacağına veya bir sıkıntı geçireceğine işaret eder. Rüyanızda şekerli bir kahve içtiğinizi görmeniz; rızkınızın darlığına, bir yoruma göre de haram mal elde edeceğinize delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Kahve :
Sade kahve içen; hastalanır yahut üzülür. Sekerli kahve; küçük bir rızk veya haram maldır. Bazı tabirciler bu rüyayı bid'at çıkarmakla, dinde bozgunculuk yapmakla ifade etmişlerdir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Kahve :
Rüyada kahve içmek, dünya ve rahatlığa işarettir. Sade kahve içtiğini gören kimse, hasta olur. Yahut gam ve kedere uğrar. Şekerli kahve ise rızkın azlığı ile tabir edilir.

---
Kahve rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.