Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Delikanlı Görmek

Rüyada Delikanlı Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Delikanlı :
Temiz yüzlü delikanlı görmek hayırlı nasibe, düşmana galip gelmeye, ihtiyaçların giderilmesine ve hayırlı insana, Delikanlı görmek akılsızlık yapmaya, acemice davranmaya, Delikanlı bazen dolunaylı bir gecede açık havada gezinmeye, Delikanlı ile oynaşmak hileli ve şaibeli işlere yeltenmeye delalet eder. Rüyada genç ve yiğit delikanlı görmek; düşmana galip gelmeye işarettir. Delikanlı görmek, anarşist ve zalim kimselere galip gelmeye ve onlardan intikam almaya işarettir. Bazen ihtiyaçların bitmesine işarettir. Rüyada genç bir delikanlı ile oynadığını gören kimse, hileli ve mahzurlu bir şeye düşer. Bir kimse rüyada bir erkek çocukla oynaştığını veya ondan istediğini görse, o kimsenin çirkin bir işte bulunmasından korkulur.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Delikanlı :
Rüyada güler yüzlü, orta boylu, itaatkar bir delikanlı, maksada ulaşmaya ve sevinmeye işaret eder.
Bir rivayete göre; gönülden sevinilecek müjdedir. Fakat, bazılarına göre bu rüya, düşmanla tabir olunur. Eğer delikanlı çirkinse, mutlaka düşmandır. Bir kısım tabirciler de çirkin görünüşlü ve kaba saba kıyafetli delikanlıyı üzüntü ve kederle yorumlamışlardır.
Rüyada bilinen bir delikanlıyı sevinç içinde görmek; hayır ve ni'mettir. Onda ayıp ve noksan bir hal görmek; bu yorumun zıddıdır. Sayet delikanlı meçhul biri ise, düşmanla veya müjdeyle tabir edilir.
Ebu Said'ül Vaaz rüyada delikanlı görmeyi düşmanla yorumluyor. Delikanlı beyaz tenli ise; düşman gizlidir. Esmerse; düşman zegin, sarı ise; ihtiyardır. Bir delikanlının ardından giden düşmanına galip gelir.
Tabirciler arasında yorumu ihtilaflı rüyalardan biri de, delikanlı olmaktır. Bazılarına göre rüyasında delikanlı olduğunu gören; sevinir ve feraha çıkar. Fakat, bir kısmı için, rüya sahibinin dininde ve dünyasında eksikliğe işaret eder. Bazen de rüyayı gören vefat eder yahut hırsları ve istekleri yüzünden yakın dostları kendisine düşman olur.
Çocuklukla delikanlılık arasında bulunan ve sıbyan denilen çocukları görmek de delikanlı rüyası gibi tabir edilir. Bunlarda görülen güzel ve çirkin haller yorum sırasında dikkate alınmalıdır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Delikanlı :
Rüyada genç ve yiğit delikanlı görmek,düşmana galip gelmeye işarettir.Delikanlı görmek, anarşist ve zalim kimselere galip gelmeye ve onlardan intikam almaya işarettir. Bazen ihtiyaçların bitmesine işarettir.Rüyada genç bir delikanlı ile oynadığını gören kimse, hileli ve mahzurlu bir şeye düşer.Bir kimse rüyada bir erkek çocukla oynaştığını veya ondan istediğini görse,o kimsenin çirkin bir işte bulunmasından korkulur.

İhya Rüya Tabirleri
Delikanlı :
Temiz yüzlü delikanlı görmek hayırlı nasibe, düşmana galip gelmeye, ihtiyaçların giderilmesine ve hayırlı insana, Delikanlı görmek akılsızlık yapmaya, acemice davranmaya, Delikanlı bazen dolunaylı bir gecede açık havada gezinmeye, Delikanlı ile oynaşmak hileli ve şaibeli işlere yeltenmeye delalet eder.

---
Delikanlı rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.