Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Olta Görmek

Rüyada Olta Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Olta :
Olta görmek; iş hayatında büyük bir fırsatın yakalanacağına yorumlanır. Rüyanızda bir olta ile balık tuttuğunuzu görmeniz veya bir olta satın almanız; sizi seven bir kimseye karşı haksızlık yapacağınıza, fakat neticede bunu anlayarak üzülüp pişmanlık duyacağınıza ve haksızlık yaptığınız kişinin gönlünü almaya çalışacağınıza işaret eder. OLUK: Rüyada oluk görülmesi değişik şekillerde tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında yağmur yağmadığı halde bir oluktan su aktığını görmesi; o kimsenin arkasından birçok dedikoduların yapıldığına, kişinin rüyasında yağmurlu bir günde oluktan su aktığını görmesi mıntıkaya feyiz ve bereketin akacağına yorumlanır. Rüyanızda bir oluktan su yerine kan aktığını görmeniz; hayatınızda bazı fırtınalı anlar geçireceğinize, yakınlarınızdan biri hakkında birtakım kötü sözler duyacağınıza, rüyanızda oluklardan çamurlu sular aktığını görmeniz; mutlu ve huzurlu bir yaşama kavuşacağınıza, rüyanızda oluklardan çamurlu ve bulanık sular aktığını görmeniz ise; gelecekte felâketli günler geçireceğinize işaret şeklinde tabir olunmaktadır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Olta :
Rüyada olta görmek, hileye delalet eder. Kendileriyle av avlanan bütün aletlerin tabirleri de, öyledir. Tabirce efdal ve evla olan kendi tuttuğunun, diğer bir insanın tuttuğundan fazla olduğunu görmesidir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Olta :
Rüyada olta görmek, hileye işarettir. Kendileriyle av avlanan bütün aletlerin tabirleri böyledir. Tabirce iyi olan kendi tuttuğunu başka insanın tuttuğundan fazla görmektir.

İhya Rüya Tabirleri
Olta :
İş ve davranışta hileli yola, her türlü hile ve tuzağa delalet eder.

---
Olta rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.