Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Okuyucu Görmek

Rüyada Okuyucu Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Okuyucu :
Bir kimsenin rüyasında bir kütüphanede birçok kişilerin inceleme yaptıklarını, kitap veya gazete okuduklarını görmesi; o kimsenin herhangi bir iş konusunda başkalarının fikirlerine başvuracağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir kabristanlıkta mezar başında veya bir mevlid cemiyetinde ya da herhangi bir camide birtakım okuyucular görmesi; o kimsenin Allah tarafından bütün günahlarının bağışlanacağına, dünya ve âhirette işlerinin yolunda gideceğine işaret şeklinde tabir olunur. Kîrmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda bir kitaplıktan kitap alarak okuduğunuzu görmeniz; dünyada birtakım yeni şeyler öğrenmek hevesinde olduğunuza, rüyanızda bir kütüphanede kitap okuyan insanlar görmeniz; bazı işleriniz hakkında başkalarından fikir alma ihtiyacını hissettiğinize yorumlanır.
Nablusi Rüya Tabirleri
Okuyucu :
Rüyada kabir üzerine okuyan birisini görmek, öğüt kabul etmeyen kimseye öğüt vermeye, vekalete meşru şeylerle emretmeye, nehyedilmiş şeylerden, nehyetmeye delalet eder.
Mühim işlerde okuyucuyu görmek, izzet, yücelik ve güzel şöhrete delalet eder. Cenazelere okuyan kimseyi görmek in'am ve ihsan ediciye ve riya için amel yaptığına delalet eder.
Kitap okuyucusunu görmek, vesvese ve hastalığa veya kitabın delalet ettiği kimseyi sevmeye delalet eder.
İhya Rüya Tabirleri
Okuyucu :
Bakınız; Okumak.

---
Okuyucu rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.