Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ressam Görmek

Rüyada Ressam Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ressam :
Rüyanızda bir ressamla tanışıp konuştuğunuzu görmeniz; yakında elinize bir yerden aklınızdan geçmeyecek kadar bir miktarda para geçeceğine veya bir mirasa konacağınıza delalet şeklinde tabir edilir.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ressam :
Rüyada ressam görmek, ilme, geometriye, hikmete, şiir ve gazel söylemeye delalet eder. Bazan da ressam görmek, yalana, bir takım kelimeleri bir araya toplamaya, korkulu ve tehlikeli işlere girmeye delalet eder. Bazan da ressam görmek, kötü iş işlemeye, içki içmeye, aşkla hayran olmaya, hanım ve evlada delalet eder.
Resim görmek, Cenab-ı Hak üzerine yalan söylemeye, zurnacıya, şarkıcıya, şaire ve bunlar gibi batıl bir yolla halktan alınacak mallara delalet eder.
Bazan da ressam görmek, isyankar, zalim, ve kötü sözler söyleyerek geçimini sağlayan kimseye delalet eder. Ressam görmek, batıl şeyleri işleyen ve halkın işlerini bezeyen ve söyleyen kimseye denir.
Rüyada ressamı görmek, sözü kabul etmeye yahut görüş sahibi birisine, yahut nesil ve mal sahibine ve her ilimde hissesi bulunan kimseye delalet eder. Ressam, emir ve nehy sahibi bir kimseye, bazan da mühendise delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ressam :
Rüyada ressam görmek, ilme, geometriye, felsefeye, şiir ve gazel söylemeye işarettir, Bazen de ressam görmek, yalana bir takım kelimeleri bir araya toplamaya, korkulu ve tehlikeli işlere girmeye işarettir. Rüyada ressamı görmek, sözü kabul etmeye yahut görüş sahibi birisine, yahut nesil ve mal sahibine ve her ilimde hissesi bulunan kimseye işarettir. Ressam, emir ve yasak sahibi bir kimseye, bazen de mühendise işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Ressam :
İlim ve hikmete, güzel sanatlara, mimariye, dekorasyona, geometriye ya da bu meslek sahiplerine; hanım ve çocuğa, aşk ve hayranlığa, İtibar sahibi bir ressam görmek hak sözü dinlemeye, görüş ve düşüncesi tutarlı kimseye, nesil ve maldan nasibi olan ve illmin her şubesinden haberdar olan kimseye yahut emir ve yasak koyma yetkisi olan insana, Ressam görmek bazen yalana, korkulu ve tehlikeli işlere girmeye; Ressam paleti görmek ehli için işleri bir ahenge kavuşturmaya, diğerleri için temelli karıştırmaya delalet eder.

---
Ressam rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.