Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Lagota Görmek

Rüyada Lagota Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Lagota :
Bir kimsenin rüyasında lagota çaldığını görmesi; o kimsenin hüzün ve kedere maruz kalacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında lagota ile birlikte, düdük, davul ve oyun ekiplerinin de bulunduklarına görmesi; o mıntıka halkına bir musibetin geleceğine işaret şeklinde yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında lagota çaldığını görmesi; o kimsenin başına bir musibetin geleceğine işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Lagota :
Rüyada görülen lağota, yalandan dizilen söze delalet eder. Çünkü onun kirişleri söz gibidir. Fakat hakikaten söz değildir.
Rüya sahibi dindar bir kimse ise insanlar arasında güzelce medhedilmesine delalet eder. Dindar olmayan bir kimsenin rüyasında lağota çalması, yalancı olduğu halde kendinin kötü olarak tanınmasına alamettir.
Rüyada lağota, dünya oyuncağı ve batıl şeylerdir. Çalan ve dinleyenlerin uydurduğu yalan sözlerdir.
Lağota çalmak, mestur kimse için onu kötülüklerden men edecek vaaz ve nasihat, fasık için, içerilerine tesir edecek bir söz ile bir kavmi ifsad etmesidir. Zalim içinse, kavmi helak edercesine onlara yaptığı zulümdür. Evinde lağota çaldığını görse, bu, o kimse için musibettir.
Lağota çalan kimse, kendileri için mertebesi olan bir kavmin ba tıllarının reisleridir.
Bir kimse kendisini düdük ve oyun gibi haller olmadan imamu kapısında, ud, tanbur ve zil çaldığını görse, eğer velayete ehilse vali vı sultan olur, eğer değilse yalan söz düzdürür.
Bir kimse kendisini lağota çalıyor görse, o kimseye hüzün ve keder erişir. Lağotayı çaldığını ve kirişlerin kırılmadığını görse yine hüzün ve keder isabet eder. Lağota ile beraber düdük, davul ve oyun ekiblerinin de olduğunu görse, o yer halkına bir musibet erişir. Çünkü düdük ve davul her halde ağlamak ve musibettir.

---
Lagota rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.