Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ip Görmek

Rüyada Ip Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Ip :
Rüyada ip, ahd ve misaktır. Gökten sarkıtılan ip, Kur'an'-dır. Ip görmek, izzet ve mevkidir. Ipler hiledir. Ip, sihire de delalet eder. Ip, ancak dindir. Bundan dolayı bir ipe tutunduğunu gören, Allah'ın ipi olan hak dine yapışmış kimsedir. Yünden ise, rüyayı gören Müslümandır.
Ip büktüğünü gören kimse yolculuğa çıkar. Ip büküp birisinin boynuna atsa evlenmeye delalet eder. Ipi kendisi için büktüğünü görse, yolculukla beraber bir vilayete vali olur. Eğer, ip, kıl ve yünden ise o velayet t'in velayetidir. Yahut din için ticarettir.
Rüyada sakalını yolup ip yaptığını gören kimse yalan yere şahitlik yaparak rüşvet alır. Bazı tabirciler, rüyasında ip gören yolculuk yapar, dediler. Ip sebelerden biridir.
Eğer ip boynunda, omuzunda, arkasında yahut belinde olursa, nikah, vesika, adak, borç, ortaklık veya emanet sebebiyle üzerine yapüa-cak bir sözleşmeye delalet eder. Fakat ipi bir ağaç üzerine bükse yahut ona sarsa, o kimse yolculuğa çıkar. Bazen de ip bükmek işlere ve şirkete ve nikah için son derece ısrar etmeye delalet eder.
Bostan üzerinde ip görmek, sihir ve sihir gibi şeylerden çirkin amele delalet eder.

---
Ip rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.