Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Firavun Görmek

Rüyada Firavun Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Firavun :
Rüyada Firavun görülmesi din düşmanlığı ile tabir edilir. Bir kimsenin rüyasında firavunla konuşup anlaştığını görmesi; o kimsenin dini yönünün zayıf olduğuna, eğer firavunla tartışmalı bir konuşma yaptığını görürse o kimsenin dini yönünün kuvvetli olduğuna, kişinin rüyasında kendisinin firavun olduğunu görmesi; o kimsenin günahkâr olduğuna ve tövbe etmesi gerektiğine işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Firavun :
Rüyada firavun, din düşmanıdır. Bir kimsenin rüyada firavunu iyi halde görmesi, —kötü halde görülmesiyle imarın ve kavminin iyiliğine delâlet ettiği gibi — îman ve kavminin halinin kötülüğüne delâlet eder. Insan için her düşmam görmesinin tâbiri de böyledir. Dünyanın bazı firavunlarına dönüştüğünü gören kimse, kuvvete nail olur, dâvasını herkese duyurur ve dinini ifsad eder. Bir kimse, ölmüş firavunları, kisralan, zalim melikleri bir şehirde veya bir yerde yahut oralara vali olduklarını görse, rüyayı görenin gidişatı ora* da meydana çıkar.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Firavun :
Rüyada firavun, din düşmanıdır.Bir kimsenin rüyada firavunu iyi halde görmesi, kavminin halinin kötülüğüne işaret eder.Dünyanın bazı firavunlanna dönüştüğünü gören kimse, kuvvete nail olur,davasını herkese duyurur ve dinini ifsad eder.

İhya Rüya Tabirleri
Firavun :
Hak ve hakikat düşmanı, despot ve mağrur insana, Eski zalim hükümdarların bir yerde yönetimi ele geçirdiklerini görmek, onların zihniyetinde olanların böyle bir maksat güdüyor olmalarına delalet eder.

---
Firavun rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.