Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Cerrah Görmek

Rüyada Cerrah Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Cerrah :
Herhangi bir sebepten dolayı ameliyat olması gereken bir kimsenin rüyasında bir cerrahi uzmanı görüp onun yanma girdiğini görmesi; o kimsenin hastalığından şifa bulacağına, keder, üzüntü ve sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında ameliyat olmaya ihtiyacı olmayan bir kimsenin yanma bir cerrahi uzmanın girdiğini görmesi; o kimsenin kendisine kan verilmesi gerektiğine işaret eder. Bir başka yoruma göre: Rüyada cerrah görülmesi; dargınlıkla yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kendisinin cerrah olduğunu ve bir kimseyi de ameliyat ettiğini görmesi; o kimsenin bir arkadaşının kalbini kırdığına, kişinin rüyasında kendisine bir cerrah tarafından ameliyat yapıldığını görmesi de bu rüyanın aksine tabir edilir. Kişinin rüyasında bir yarası olduğunu ve bunun için de bir cerrah aradığını görmesi; o kimsenin başkaları tarafından hiç sevilmediğine delalet eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Cerrah :
Ameliyata ihtiyacı olan bir kimsenin cerrah görmesi ve cerrahın yanma girmesi, o kimsenin hastalığından afiyet bulmasına, üzüntü, keder ve sıkıntılardan halas olmasına delalet eder. Rüyada cerrahın, cerraha ihtiyacı olmayanın yanma girmesi, o kimsenin kan almaya ihtiyacı olmasına delalet eder. Rüyada cerrah, insanın sağlam olan azalarının etini yırtan ve kanını akıtan kimseye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Cerrah :
Ametiyata ihtiyacı olan bir kimsenin cerrah görmesi ve cerrahın yanına girmesi, o kimsenin hastalığından afiyet bulmasına, üzüntü, keder ve sıkıntılardan kurtulmasına işarettir. Rüyada cerrahın, cerraha ihtiyacı olmayanın yanma girmesi, o kimsenin kan almaya ihtiyacı olmasına işarettir. Rüyada cerrah, insanın sağlam olan azalarını etini parçalayan ve kanını akıtan kimseye işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Cerrah :
Ameliyata ihtiyacı olan kimsenin cerrah görmesi sağlığına kavuşmasına, üzüntü ve kederden kurtulmaya; Sağlıklı birinin yanına cerreh girdiğini görmesi, kan aldırması gerektiğine delalet eder.

---
Cerrah rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.